Tuesday , December 5 2023

Simian Ghost – Infinite Traffic Everywhere

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Nomethod / Border, betyg: 6]

Sebastian Arnström hittade vi tidigare i indiebandet Aerial, nu har han startat ett nytt projekt och indiekänslan är intakt. Ibland skrapar det och hugger med elgitarrer, ibland byggs drömska landskap att försjunka i. Det mesta är egentligen ganska bra, samtidigt har jag svårt att engagera mig. Är soundet bättre än låtarna, jag vet inte. Kan det vara för att vi hört mycket av det innan, hos The Radio Dept, Last Days of April och valfritt Labradorband? Jag kan bara konstatera att Simian Ghosts debutskiva är trevlig, och hur många gånger har du blivit knockad av en trevlig person?

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …