Andy A hoppar av Melody Club

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Melody Clubs trummis Andy A väljer att lämna bandet. Detta i samband med att det blivit klart att Melody Club kommer medverka i nästa års Melodifestival. Gruppens förre trummis Richard Ankers ersätter.

Detta innebär också att Shiny Toy Guns sångerskans Carah Fayes nya bnad Versant står utan trummis. Carah kommenter detta med.

– I Guess We Weren't Richards Destiny Calling.

Avhoppet kommer extremt olägligt då Versant precis är på väg att släppa första EPn Heartbeats. I jakten på en ersättare hoppas nu Versant på att kunna värva Andy, som de säger hade passat perfekt i bandet. Heartbeats släpps 23 nov och första singeln ut är “Quick Escapes”.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …