This Vision debuterar

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Zero skrev i somras om Helsingborgsduon This Vision i vårartikelserie “På gång” där vi tar fram nya talanger vi tror på. Nu debuterar gruppen med sitt självbetitlade debutalbum släppt på nybildade skivetikett Devotion Records. Musiken – melankolisk elektronisk syntpop – låter som en blandning av 80-talet och samtiden. Soundet kan beskrivas som en korsning mellan storheter som Pet Shop Boys och New Order.

Första singeln från albumet är den vemodiga låten Young Hearts vars direkta melodier omgående fångar lyssnarens uppmärksamhet. I samband med lanseringen av singeln har även en musikvideo som andas väldigt mycket 80-tal spelats in.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …