Wednesday , April 17 2024

Det våras för The Kick

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

David Sundqvist har under många år figurerat bakom artister som El Perro Del Mar (Sadovaja) och Kristian Anttila. Han har också haft vissa framgångar med sina egna projekt Elasmo och Kitty & The K (tillsammans med Kitty Jutbring). Nu greppar han för första gången själv micken i soloprojektet The Kick.

Under fjolåret fick vi två smakprov i form av singlarna “Dancer” och “My Darkest Hour” (se videos nedan) från den kommande fullängdaren Metal Heart (april). Vill man få ytterligare en aptitretare kan man fredagen den 30 januari lyssna på två låtar framförda av David och bandet på www.radioforingen.se

Låtlista Metal Heart
The Game
Freak
White Light
Voices
Dancer
My Darkest Hour
Black Wings
Let It Be
This Town
Flashing Like Scissors
The Hours

THE KICK “DANCER”

THE KICK “MY DARKEST HOUR”

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …