Saturday , October 1 2022

Melpo Mene – Bring The Lions Out

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Imperial / Playground, betyg: 6]

Enligt den grekiska mytologin var Melpo Mene en av de nio muserna, närmare bestämt sångens och tragedins beskyddarinna. Men Melpo Mene är också en kille från Stockholm som nu har släppt sitt andra album. Ibland småjazzigt, ofta försiktigt tassande med gitarr och piano, hela tiden stillsamt, mjukt och behagligt. Lite bossa här, lite softad sång där. På det stora hela trevlig lyssning utan att på något sätt vara sensationellt.

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …