Various – Sound Waves

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Laugh And Dance Records / Arabesque Distribution, betyg: 7]

Laugh And Dance Records andra samlingsalbum Sound Waves fortsätter i samma riktning som föregångaren The Hidden Dimension. Det bjuds på kraftfull & melodiös Full On Trance som landar i magtrakten från första basslaget.
Laugh And Dance fortsätter en god Göteborgs tradition med att visa var skåpet ska stå, eller snarare gjutas fast när man talar om Skandinavisk elektronisk musik. Sverige är känt för högkvalitativa produktioner på internationella scenen. Jag är övertygad om att traditionerna kommer fortsättas i samma led som vi är vana vid.

Laugh And Dance har återigen visat att Svensk Full On är något att räkna med.
7 Ljudvågor smiter ur betygs högtalaren..

In English.
Laugh And Dance Records second compilations album Sound Waves continue in the same direction as The Hidden Dimension Compilation. The Sound Waves Compilation is filled with Powerful & melodic FullOn Trance which gives the listener that good & phat punch in the guts, over & over again. Scandinavian Full On really rocks your socks of.
LAD continues this good old Gothenburg tradition with their releases of high quality Scandinavian Full On. Swedish electronic music is highly valued on the international scene. I am convinced that these good old traditions will continue in the same way that we are used to by now.
Laugh And Dance has once more shown that Swedish Full On is something to rely on.
7 SoundWaves escapes the Speakers

Tracklist:
1# Miraculix – The Gratest glory 142 Bpm
2# Ultravoice – Heaven Underground 145 Bpm
3# Trinodia – Extra Motions 145 Bpm
4# 2 Minds – Liquid Sky 143 Bpm
5# S.O.L – B 4 Sunrise 145 Bpm
6# Mixed Emotions – Time On Limited 145 Bpm
7# Electroscape – Turn The Tide 145 Bpm
8# Indra – Synthesizer 145 Bpm
9# Bohemica – El Fauna 147 Bpm
10# Shamonk – 4ano Mindfunk 145 Bpm

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …