Thursday , December 7 2023

Sara – Som en vind

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Heptown Records, betyg: 0]

Jan Sigurd har väl aldrig varit en artist som intresserat mig nåt speciellt. Men ifjol släppte han åtminstone skivan “Hallå ja” ihop med Jalle från Wilmer X. Där fanns en låt som hette “Är du omskuren ännu Klas-Göran”, som handlade om hur härligt det är att operera bort sin förhud.
Låtarna som han skrivit till debutanten Saras skiva är inte lika skojiga. Här handlar det om rätt traditionella pianoballader och standardjazz, både på engelska och svenska. Kanske försöker han att skapa en ny Monica Zetterlund (som han tidigare haft uppmärksammade samarbeten med).
Han lyckas inte.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …