Repeatle – nu även skivbolag

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Vänner av elektronisk musik har säkert stött på namnet Repeatle på diverse ställen på skivomslag de senaste åren. Det kan gälla mastring, inspelning, mixning och säkert mer därtill. Lägg nu “skivbolag” till listan, då Andreas Tilliander nu börjat använda namnet även för att släppa skivor med sig själv och vänner.

Andra tolvan släpps denna vecka, och utgivningstakten är beräknad till en platta varannan månad. Titeln är denna gång “She Dont Cry”, och beskrivs i pressreleasens citat som ett helvetiskt samarbete mellan Plastikman och Basic Channel. Vi har fått en snabb lyssning och kan bara instämma, detta svänger något alldeles fantastiskt. David Fransson finns vid mikrofonen, precis som han gjorde på briljanta spåret Back To The USA för något år sedan.

Skivan ska finnas till försäljning i din favoritaffär, eller online på Hardwax, Juno och Dotshop. MP3 finns på Boomkat och Beatport och, som det också sägs i pressreleasen, “den finns dessutom garanterat på Soulseek om någon dag”.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …