Takida – Halo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Ninetone Records/ Universal, betyg: 5]

Halo är det första singelsläppet från Takidas andra fullängdare för ett etablerat skivbolag. Albumet kommer att släppas i mitten av maj. Den här singeln från det svenska hårdrocksbandet innehåller bara ett spår. Det är en melodiös sak som mycket väl kan hamna på topplistan, där Takida tidigare varit och klättrat. “Halo” har en tydlig melodi och refräng som säkert kan bli en hit. Stämningen är något vemodig utan att kännas deppig och sången ger grunge-känsla, vilket säkert kommer att uppskattas i stugorna. Personligen känner jag mig inte golvad av “Halo”, men visst är det en helt okay melodiös låt med fartigt tempo och viss tyngd. Kommer albumet hålla den här kvaliteten rakt igenom lär den hårdrockande mainstream-publiken och radiolyssnarna att bli nöjda.

Om Webbmaster

Kolla även

Bromsen – har släppt det elektrorockiga debutalbumet Brothers in Mind

Bromsen, alias Richard och Karlo från Berlin, har fått fin kritik från indiepressen med sin …