Tuesday , January 31 2023

Gui Boratto – Division EP

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Behrang Kianzad)

[album, Harthouse Mannheim, betyg: 0]

Brasilien må vara känt för sambatakter, men år 2007 så är det den prunkande technon som gör att landet är så omtalat i musikscener. En av orsakerna stavas Gui Boratto – den 33-åriga producenten som arbetat med såväl Mano Chao som Kaleidoscópio. Han är albumaktuell på tyska jättebolaget Kompakt och hade åtta unika släpp förra året på bland andra Plastic City, K2, Kompakt och Harthouse. Släppet på Harthouse (Division EP) är acidmättad, svettig och drivig superlåt. Svenska Zoo Brazil bidrar med remix och inspirationen från soldränkta landet B är mycket välkommet. Håll utkik efter Borattos album!

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …