Saturday , February 4 2023

Teddy Bear – Rockstar

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Gaia Records, betyg: 0]

Teddy Bear är en sjuttonårig dansk-amerikansk yngling med rötter i Palestina och singeln Rockstar är ett smakprov ifrån den planerade fullängdare som ska dyka upp denna månad. Utgår man ifrån den här låten så finns det all anledning att se fram emot släppet.
Detta är nämligen en riktigt svängig låt med energisk rap och bra flyt i rytmen. Ett funkigt riff ligger och pressar, percussion öppnar upp mitt i låten och singeln är ytterst dansvänlig. Håller den kommande fullängdaren den här klassen rakt igenom kan den bli en monster-succé på hiphop-himlen. Synd att singeln inte innehåller fler låtar bara, så att man finge ett hum om ifall “Rockstar” är en tillfällig lyckträff eller ej.

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …