Sunday , February 25 2024

Neurobash – Shallow Pool

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, Electric Fantastic Sound, betyg: 0]

Musikaliskt är Neurobash en riktigt angenäm upplevelse. Snärtig synthpop i högt tempo och precis lagom mycket 80-tals vibbar är ett välkänt vinnarkoncept som Neurobash behärskar mycket väl. Visst skulle själva produktionen kunna slipas till en del, men det är ändå inte så illa att man inte kan lyssna på skivan.

Med sången däremot är det betydligt värre ställt. Här måste det till något akut om Neurobash skall kunna komma någonvart. Ofta är det så att man kan stå ut med dåligt uttal om det är en bra sångare, och ibland kan även en småvissen sångare komma undan med ett perfekt uttal. Men en småvissen sångare med dåligt uttal blir bara för jobbigt att lyssna på. Och det är synd, för det hörs att det här gänget har enorm spelglädje och massor av energi som förtas av just sången.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …