Melody Club släpper nytt.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Numera Stockholmsbaserade Melody Club befinner sig för tillfället i studion tillsammans med den grammisbelönade producenten Klas Åhlund (Robyn, Teddybears Sthlm) för att spela in uppföljaren till 2004 års succéskiva “Face The Music”. Detta blir Melody Club's tredje album och inspelningarna beräknas vara klara efter sommaren.

Melody Club är även aktuella med en USA satsning där låtar från bandets två första album “Music Machine” och “Face The Music” har slagits ihop till en hybridskiva för den amerikanska marknaden. Bandet kommer även att åka till USA och turnera i samband med skivsläppet. Hybridskivan heter “At Your Service” och släpps i USA i september.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …