Saturday , February 24 2024

Uran – Tales from a tub

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[album, , betyg: 0]

Gamla Uran235 är tillbaka, men utan den forne medlemmen Jonas Gabrielsson och med något kortare namn, Uran. Kvar är Jah Rathburn och frontfigur/sångerska Vlona Koorbash. Sju år har gått, men det rör sig fortfarande om smutsig ebm, med lätt dragning åt electron. Fina “k” påminner t.o.m en del om Fischerspooners fantastiska “Emerge”. Skivan består utav åtta låtar som du antagligen kommer få höra på synth-klubbarna i vinter, och du kommer definitivt dansa dig alldeles ursvettig till “schoene maedchen” och “Fucker”. Själv kommer jag sitta i ett hörn och vänta på sista låten, “breathe” där Vlona får hjälp utav Moulin Noir. En alldeles underbar vacker liten låt. Bäst på skivan faktiskt.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …