Jay Jay Johansson – Rush

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[singel, Virgin/EMI, betyg: 0]

Det är stilrent och välproducerat när Jay Jay släpper singeln “Rush”, den första från sitt i höst kommande femte album med samma namn. Han samarbetar återigen med Magnus Frykberg, efter ett albums uppehåll, men behåller ändå en del av det elektroniska soundet från Antenna. “Rush” är en stillsam kärlekssaga med melankoliska vibbar. Den kommer att bli ett lugnt och trivsamt inslag på radion emellanåt under sommaren. Men det är inte lika starkt som singlarna från förra albumet. “On the Radio” och “Automatic Lover” lyckades ju rycka tag i folk på såväl dansgolv som Mcdonald´s-restauranger. Denna gång går nog Jay Jay ganska obemärkt förbi den svenska sommaridyllen. Men räkna med guld i Frankrike, som alltid!

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …