M.O.B – White trash stomp

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Sven Eklöv)

[album, Dogbreath Records, betyg: -]

Att göra Rockmusik idag som verkligen har ett eget sound och inte får en att associera till något annat band är det få som klarar. Men dessa killar från Stockholm som nu är framme vid tredje skivan lyckats ypperligt med det och att de inte blivit lika stora som Hellacopters förvånar mig verkligen.

För med rötterna i 70-tals Hårdrock har de fått till ett tungt gungande sound som inte låter som något man hört tidigare. Och jag som för länge sedan tappat intresset för denna genren eftersom jag tyckt att det inte går att göra något nytt av den blir klart imponerad när jag lyssnar på plattan.

Gillar man Hårdrock från 70-talet men ännu inte upptäckt denna grupp så är det bara springa iväg till skivaffären och köpa plattan.

Om Webbmaster

Kolla även

PINEAPPLE THE PROJECT släpper nya EP:n “Frequency”

Nu över till Helsingborgsbaserade Stefan Wig, alias PINEAPPLE THE PROJECT, som hittat en egen nisch genom …