Saturday , August 20 2022

Diskodiktator bjuder på singel

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Mitt under arbetet med nya fullängdaren “The World According To Diskodiktator” släpper Johan Billing och killarna i Diskodikator en gratissingel. “Just Say No To Democrazy” heter förstaspåret som är en påminnelse om vikten av demokrati och yttrandefrihet. Singeln innehåller även en ny version av “Life In The Fast Lane”. Den som är intresserad av ett exemplar får bege sig till Diskodiktators hemsida där båda låtarna samt skivomslag finns tillgängligt för nedladdning.

Om Webbmaster

Kolla även

Ras Bolding – elektropop och hologramshow på H.C. Andersen Festivals

Gillar du elektronisk pop, litteraturhistoria, sagor, datorgrafik och fantasifulla framföranden? Okej, då bör du verkligen …