Thursday , February 29 2024

Aaron Sutcliffe – Fever

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, SSC / Playground, betyg: -]

Jag är svag för cover-versioner, det erkännes. När man dessutom tar ett original och verkligen tillför något eget, blir det ju förstås bara ännu bättre. Och det är en beskrivning som är minst sagt klockren på Aaron Sutcliffe.

Johan Malmgren sjunger visserligen upp sig på topplistan bland de mer träffsäkra Elvis-tolkarna, men kombinerat med Eskil Simonssons electro-produktion och de övriga mixarnas insatser blir detta till en högt njutbar hybrid. Kungen lever inte, men hans musik har aldrig svängt så här bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …