Wednesday , July 17 2024

Aaron Sutcliffe – Fever

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, SSC / Playground, betyg: -]

Jag är svag för cover-versioner, det erkännes. När man dessutom tar ett original och verkligen tillför något eget, blir det ju förstås bara ännu bättre. Och det är en beskrivning som är minst sagt klockren på Aaron Sutcliffe.

Johan Malmgren sjunger visserligen upp sig på topplistan bland de mer träffsäkra Elvis-tolkarna, men kombinerat med Eskil Simonssons electro-produktion och de övriga mixarnas insatser blir detta till en högt njutbar hybrid. Kungen lever inte, men hans musik har aldrig svängt så här bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …