Senaste nytt
Hem / Nyheter / Fireworx följer upp debutsingeln

Fireworx följer upp debutsingeln

Fireworx är ett samarbete mellan Leo Josefsson (Us, Lowe, Statemachine) och Sebastian Karlsson (soloartist, Nåden). ”High on Your Love” är  duons andra singel.

Produktive Leo Josefsson fortsätter att ösa ur sig elektronisk musik. Förutom Fireworx har han i år hunnit med att vara inblandad i både The Mobile Homes och sitt eget band Us produktioner.
Nu är det alltså dags för andra singeln från hans nya grupp Fireworx som han har tillsammans med sångaren och Idoldeltagaren från 2005,  Sebastian Karlsson. ”High on Your Love” är en känslomässig låt om hopp och förtvivlan inspirerad av 80-talets synthpop men med en modern produktion.

Lyssna på singeln här nedan, låten placeras även på Zeros Spotify playlist från vecka 48.

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Gewalt

Gewalt – ”Vi spelar riktig soulmusik, för människor med själ”

Zeros Fredrik Emdén åkte till Berlin och gick på festival. Där drabbades han av Berlin-trion Gewalt, som med hjälp av trummaskin, två gitarrer och en bas samt en massa vrede skapar en sorts postpunk, fylld av vackert och monotont oljud. Några dagar senare chattade han med bandets sångare och gitarrist Patrick Wagner och gitarristen Helen Henfling.