Senaste nytt
Hem / Recensioner / Sazzie – ”Do You Work Out”

Sazzie – ”Do You Work Out”

Sazzie – ”Do You Work Out”

En av vårens bästa partylåtar? Lika enerverande som medryckande och dansant? En kul electrobagatell? The sound of 2018?

Det finns många sätt att beskriva Sazzies ”Do You Work Out”. En sak är står dock bortom allt tvivel: det är svårt att stå stilla när den spelas.

”Do You Work Out” skrevs och spelades in i Stockholm med ingen mindre än Kristofer Östergren från Melody Club. Soundmässigt är låten inspirerad av Benny Benassis ”Satisfaction” och Felix The House Cats ”Silver Screen”. Som grädde på moset bjuds det dessutom på en skön hip-hop-touch från Beastie Boys Mix Master Mike. Lyssna här:

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Liam Gallagher As It Was

Liam Gallagher teasar dokumentären

Som det var.