Guns n Roses

5 kända Rock N Roll slots

Musik och spelautomater är ett tema som ofta kombineras av speltillverkare. Mängder av kända band och musiker har fått sina egna spelautomater uppkallade efter sig. Framförallt är det vanligt inom världen av Rock N Roll. Därför har vi tagit fram en lista med fem kända Rock N Roll slots som passar perfekt för den som tycker om att kombinera hårdrock med slots.

Guns N’ Roses – NetEnt

NetEnt står bakom Guns N’ Roses, en spelautomat skapad av den framstående spelutvecklaren NetEnt. Här kombineras bandets tidlösa rockmusik med casino. Den som snurrar på denna spelautomat får ta del av hits som “Sweet Child O’Mine”, “Welcome to the Jungle” och “Paradise City”.

I spelautomaten finns det också flera specialfunktioner som Encore Free Spins där en av bandets medlemmar förvandlas till en staplad wild. Vi hittar också Legend Spins som aktiveras slumpmässigt och tilldelar re-spins och staplade wilds.

Jimi Hendrix – NetEnt

Att den svenska speltillverkaren NetEnt gillar Rock N Roll står klart med alla deras slots på temat. Ett av de mest populära alternativen är Jimi Hendrix. En av världens mest ikoniska gitarrister har fått denna slot uppkallad efter sig och vi får ta del av några av hans mest berömda hits som “Purple Haze”, “Crosstown Traffic” och “Little Wing”.

Vad gäller specialfunktioner finns det många sådana där Purple Haze-funktionen aktiveras om en sådan symbol landar på hjulet. Då omvandlas alla kortsymboler till wilds under den rundan. Vi hittar också Red Guitar Re-spin som utlöses av fyra eller fler röda gitarrsymboler. Till sist erbjuder spelautomaten en Pick and Click-funktion där det går att vinna free spins, myntvinster och andra bonusar.

Alice Cooper School’s Out for Summer – Spike Games

Spike Games har tagit vara på Alice Coopers magnifika låt och skapat en slot. Låten School’s Out for Summer ekar genom hela spelupplevelsen och det är en häftig spelstund som väntar för den som snurrar på spelautomaten.

Spelet innehåller flera intressanta specialfunktioner som bland annat Deathrow där spelaren får en kniv och ska klippa en av de fem elektriska ledningarna och få ett pris. Prova denna vegas-automaten för en underhållande spelupplevelse.

Motörhead – NetEnt

Även denna spelautomat är det NetEent som står bakom och du som tycker om hits som “Ace of Spades” kommer säkerligen att uppskatta denna spelautomat. Här kan du ta del av riktigt häftig musik men också symboler som matchar temat på spelautomaten ypperligt.

Tittar vi på spelautomaten specialfunktioner utgörs de bland annat av Bomber Feature som kan aktiveras slumpmässigt före en runda i huvudspelet. Då kommer en serie av bomber med Mystery Symboler att utlösas vilket ökar chansen till vinnande kombinationer. Spelautomaten har också en Mystery-funktion där ett eller flera hjul blir fyllda med mystery-symboler som kan ge bättre vinster.

The Rolling Stones – Aristocrat

Ett av världens mest kända rockband är The Rolling Stones. I denna slot från Aristocrat får du ta del av ikonisk rockmusik med bandets klassiker som “Gimme Shelter” och “Paint It Black”.

Spelautomaten innehåller flera häftiga specialfunktioner som free spins och wild reels där det sistnämnda innebär att bandets ikoniska tunglogga expanderar över hjulen vilket ökar chanserna till en vinnande kombination.

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Tjejer spelar TV-spel

Musik i olika spel påverkar oss på olika sätt

Musik är något som spelar en central roll i många aspekter av våra liv och …