Thursday , July 18 2024

Subkultfestivalen 2023 – Nedräkning 3, 2, 1…

Ni minns hur det var när man var liten och gick och längtade efter att tomten skulle komma? Att vänta på att Subkultfestivalen ska dra igång är lite samma sak. Man längtar nästan ett helt år, och sen är det äntligen dags!

I helgen (6-8 juli) är det alltså dags för årets upplaga av Subkultfestivalen, den sjätte i ordningen. Svarta familjen med vänner kommer att vallfärda till Dalaborgsparken i Vänersborg för tre dagars kulturfest fylld med musik, konst, dans och mycket mer. Några av bokningarna är And One (DE), Assemblage 23 (DE), KSMB, Attentat, Gothminister (NO), Statemachine, The Mobile Homes, Strikkland, KUNT,  Torul (SI), Tyske Ludder (DE), Pretty Addicted (GB) … och många, många fler.

För komplett lineup så finns mer information på Subkultfestivalens hemsida: www.subkultfestivalen.se

Allt det här skulle givetvis inte bli av om inte festivalens fantastiska crew hade jobbat stenhårt för att ge oss allt detta. Tack vare en mängd bidrag och sponsorer – och ideellt arbete – så hade inte detta blivit av. Hoppas du kommer dit och umgås och stöttar!

Kopplingen till Tomten, you may ask? Bodyskägget, såklart. Och alla roliga (kultur)presenter som kommer att delas ut.

Om Ulrika Hansson

Kolla även

Sad Devotion – samarbetar med Azure Blue på maxisingeldebuten

Bakom namnet Sad Devotion hittar vi ingen mindre än Mr Synth.nu, Gustaf Hull.  Han har …