Wednesday , June 19 2024

Max Morànge – “Allt att vinna (17 år)”

Den småländska duon Max Morànge, alias producenten Axel Dahlin och sångerskan Maria Wallinder, är tillbaka med en ny låt.

Den heter ”Allt att vinna (17 år)” och beskrivs som ”ett sommar-anthem som rör sig mellan Jönköpingsklassikerna Vätterstranden och Idas park, mellan dåtid och nutid. Många av oss kan nog nostalgiskt känna igen sig och fundera över vad som hade hänt med den där tonårsflingen om den fått rätt förutsättningar…”

Soundmässigt kan man höra influenser från både new wave, fransk house och electronica. Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!