Tuesday , April 16 2024

Familjen – “Vägrar gå hem”

Familjen, alias Johan T. Karlsson – som satte sitt namn på den musikaliska kartan 2007 med ”Det snurrar i min skalle”, har rest runt som förband åt Kent och varit med i tv-programmet Så mycket bättre – är tillbaka med en ny singel. 

Denna heter ”Vägrar gå hem” och handlar om att bli äldre och handskas med frestelsen att fastna i något slags bekvämt Svensson-liv . 

Johan T. Karlsson beskriver den som ”en låt om att aldrig sluta festa och leva livet”. Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

REIN – tillbaka med starka singeln ”How’s It Gonna Be?”

2020 släppte Joanna REIN Reinikainen sitt uppskattade debutalbum, REINCARNATED (läs gärna Zero Magazines intervju här). Nu …