Wednesday , July 17 2024

Antonia Vai – “Where The Bluebirds Fly”

Den svensk/ungerska sångerskan, musikproducenten, aktivisten, kulturarbetaren och podcastern Antonia Vai har släppt en ny singel. 

Den heter ”Where The Bluebirds Fly” och är en melankolisk och indieelektronisk poplåt, som bjuder in till förvildade landskap. 

”Where The Bluebirds Fly” handlar om dansen mellan klarhet och illusion, njutning och självutplåning.

Videon är inspelad i Dalarna, där Antonia Vai och Carla Inczedy-Gombos, som medverkar, besökte djupa skogar och bortglömda öar, utan varken filmteam eller sällskap. De bådas samarbete leddes av kreativ intuition och videon gjordes av Antonia själv.

Ni hör och ser den här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Pale Waves: Kiss

Catchy gothpop från Pale Waves

Videoaktuella med "Kiss".