Foto: Johanna Pettersson

Sarah von Reis – “All My Ghosts”

Sarah von Reis, tidigare medlem i omdebatterade Dolly Style och omtalad av Fredrik Strage i TV4 Nyhetsmorgon, jobbar för fullt på sin solokarriär.  

Hennes nya singel, “All My Ghosts”, kombinerar nordisk melankoli och snygg produktion med en sammetslen röst som för oss genom låten med en spöklik närvaro.

Hon berättar:
– Det är första kärlekslåten jag någonsin skrivit. Det kanske inte är en klassisk kärleksballad, utan handlar mer om att känna sig naken, blunda och hoppas att man duger. Texten bygger på ett kärleksbrev som jag skrev till en tjej. När jag insåg att jag var gay kändes kärlek plötsligt mycket läskigare, som att nu har jag verkligen något att förlora om hon inte vill ha mig.

Låten är skriven ihop med Maja Francis och för produktionen står Andreas “Hyena” Söderlund, som tidigare figurerat i Zero Magazine med Niccokick och It’s A Bird! It’s A Plane!.

Den kommande debut-EP:n, Melancholia High Season, släpps i mars 2023. 

Ni hör ”All my Ghosts” här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Pale Waves: Kiss

Catchy gothpop från Pale Waves

Videoaktuella med "Kiss".