Monday , January 30 2023
Memoria
Foto: Jannicke Olofsson

Memoria släpper singeln “Canary” från sitt kommande album

Memoria släpper nu sin nya singel “Canary” från hennes kommande andra album ‘From The Bones’ (februari 2023).

“Canary” är en låt om krig, död, flykt och svåra beslut med mullrande syntar, monotont trummande och en ödesmättad gitarr. Rikard Lind (Yvonne) och Christian Hutchinson Berg (Kite) har gjort produktionen och Tess de la Cour har adderat gitarrer och text.

Bakom Memoria döljer sig Tess de la Cour.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Kite

Kite aktuella med singeln ”Bowie ’95”

Kite är tillbaka med nya singeln ”Bowie ’95” som producerats av Benjamin John Powes. I …