Ny livevideo från S.P.O.C.K

För 11 år sedan hintade svenska kultgruppen S.P.O.C.K att de befann sig i studion. Officiellt släpptes det aldrig någon musik men en ny låt har spelats live genom åren “Borg”.

Idag avslöjade gruppens keyboardist Valdi Solemo på Facebook att det var just låten “Borg” de spelade in där och då. Han länkar samtidigt till en ny livevideo inspelad i Malmö 2011 av filmbolaget Good Evening Pasadena. Se den här ovan.

Om detta släpp gör att vi kommer närmare ett officiellt studiosläpp av låten återstår att se. 

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Publikhavet under VNV Nations konsert i Göteborg

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen i sommar.

VNV Nation kommer till Subkultfestivalen för deras enda konsert i Sverige under 2024. VNV Nation …