Cornelia – Unarmed in This Spacetime

Svenska Cornelia Sojdelius hade först planer på att bli läkare, men efter två år på Karolinska Institutet tog hon ett studieuppehåll och åkte till New York, där hon fann konsten och musiken. Idag är hon artist, konstnär och gallerist. 

Cornelia släppte nyligen sitt fjärde album, Unarmed in This Spacetime, där flera av låtarna är skrivna tillsammans med hennes make, Eric Gadd.

Musiken är välproducerad pop som rör sig i ett elektroniskt ljudlandskap och har beskrivits med epitet som ”melankoli och rymdkänsla”. Ni hör Unarmed in This Spacetime här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Originalversionen av Nothing Compares 2 U med Prince ges ut

Släpps som sjutumsvinyl.