Tiger – “Alla mina vänner”

Vad sägs om lite smart pop på svenska, som både gör en glad och har en melankolisk underton?

Tiger är Daniella, Oskar och Joel. Två finlandssvenskar och en skåning, som träffades i en sliten studio söder om Stockholm. Egentligen skulle de skriva låtar åt andra, men förstod snabbt att de hade något speciellt – en gemensam nämnare i melankolin.

Deras nya singel, ”Alla mina vänner”, är en bitterljuv danslåt om att inte riktigt känna att man lyckas i livet medan det tycks gå bra för alla andra. Om att försöka dansa bort ångesten och hoppas att den försvinner…

Ni ser den underhållande videon ovan och kan lägga till låten till era spellistor nedan: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tiger – spännande nytolkning av bob hunds kultlåt “Blommor på brinnande fartyg”

Tiger är Daniella, Oskar och Joel. Två finlandssvenskar och en skåning, som träffades i en …