Wednesday , October 5 2022

Howard Jones har släppt det nya elektroniska albumet Dialogue

Ni har väl inte missat att Howard Jones har släppt det nya albumet Dialogue?

En skiva som kombinerar en elektronisk ljudbild med sofistikerat låtskrivande.

Läs Zero Magazines mycket ambitiösa intervju med Howard här och lyssna på albumet nedan.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!