Foto: Karo Holmberg

Kebu – två konserter i Sverige i maj!

Förra hösten släppte Finlands svar på Jean-Michel Jarre, Sebastian ”Kebu” Teir, ett nytt album och Zero Magazine passade på att göra en stor intervju (läs den gärna här).

Nu får alla vänner av elektronisk pop möjlighet att uppleva Kebus spektakulära scenshow. Sebastian kommer nämligen till Sverige för två konserter. Den 20 maj till Makeriet i Örebro (länk till eventet här) och den 21 maj till Hus 7 in Stockholm (länk till eventet här). 

Vi bad Kebu om en kommentar: 
– Det känns väldigt fint att få spela i Sverige igen! Det är ju hela fem år sedan senast. Här kan jag sköta mellansnacket på mitt modersmål, fast det låter kanske lite underligt för svenskarna, eftersom jag har en stark österbottnisk dialekt. Hursomhelst är det roligt att vara ute på turné igen, för det var väldigt ensamma år i studion under pandemin. Jag kommer att köra en hel del låtar från nya Urban Dreams, men också äldre grejer. Senaste halvåret har jag bytt mixersystem och mixat om alla mina låtar. Det tog tid, men det känns som att det lönade sig, eftersom jag tycker att de låter mycket bättre nu. Som vanligt kommer jag själv att sälja skivor efter konserterna, så om vill man ha en signerad skiva går det bra att komma fram! 

Zero Magazine rekommenderar alla att gå och titta på denna keyboardvirtous! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …