Nytt projekt med Elizabeth Fraser från Cocteau Twins!

De flesta av Zeros läsare är förmodligen bekanta med den fantastiska sopranen Elizabeth Fraser, som förgyllt låtar med This Mortal Coil, Massive Attack och inte minst drömpopfantomerna Cocteau Twins. 

Vi kan nu, för första gången på tretton år, avnjuta en ny låt med Elizabeth Fraser bakom mikrofonen. 

Det handlar om ”Golden Air” – första singeln från Sun’s Signature, ett nytt projekt med Damon Reece. 

En femspårs EP med duon kommer i juni och Zero Magazine väntar otåligt. Det här låter verkligen lovande! 

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Red Cell

Red Cell släpper nya singeln “Only Night”

Den svenska elektroniska duon Red Cell är äntligen tillbaka med ny musik sen deras senaste …