Saturday , April 20 2024
Löpare med mobil i handen

Satsa på ett snyggt mobilfodral

Smartphones är ju rätt dyra idag, samtidigt som de lätt kan gå sönder eller repas. För att motverka detta till stor del, så är det rätt smart att satsa på ett bra mobilfodral. Det finns även mobilskal om du föredrar det.

Dock är det rätt många fördelar med just ett fodral för mobilen. Dels är det ju som ett fodral du stoppar ner din telefon i. Den får då skydd runt om hela telefonen. Dels så skyddas både baksida och sidor. Sedan även framsida. Den är lätt att öppna och stänga då du ska använda dig av den. Sedan har de flesta mobilfodral även smarta fack för pengar, kreditkort, ID-kort med mera.

Snygga fodral för din mobil

En annan fördel med att köpa ett mobilfodral eller ett mobilskal med för den delen, det är att det går att få ett helt nytt utseende på telefonen. Det eftersom det går att välja mellan en massa olika färger och motiv. Sedan finns det även olika material att välja mellan. Om du vill hitta snygga mobilfodral, så rekommenderar jag dig att kolla in Bjornberry. Hos dem finns det gott om skal och mobilfodral.

Det är enkelt att använda ett mobilfodral. Den har öppningar för alla knappar och uttag. Så du behöver inte ta ur den ur fodralet när du ska ringa eller ladda den! Det är även en öppning för kameralinsen. Så mobilfodralet kan alltid sitta på!

Lite bling bling är inte fel

En bra sak med mobilfodral är att de finns i så många olika varianter. Det gör att du kan hitta med glitter, guld och annat. Sen finns det ju även motiv med djur, blommor, sport och en massa mer! Passa även på att köpa ett snyggt mobilsmycke om du är ute efter att ha lite extra bling bling på din mobiltelefon. Det finns många fina att välja på.

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …