Skiltex - Open

Om du letar efter skyltar eller ramar

Skyltar, displayar, ramar, utställningstutrustning, gatupratare eller infoställ? Sådana typer av utrustning är ganska specifika. De används flitigt av traditionella butiker som gärna vill informera om sina extrapriser, detta gäller gatupratarna och infoställen. Skyltar och ramar finner en bred användning i flera olika branscher men framför allt i handeln där butiksägaren behöver få ut någon form av budskap.

Skiltex är ett exempel på online baserad affär där du hittar ett brett sortiment inom ovannämnda produktgruppen. Var är bäst att handla och vad gör du om du är lite osäker på vad du behöver berättar vi i nästa två rubriker.

Var är bäst att handla?
Var är bäst att handla om du behöver sådan form av utrustning? Idag finns det gott om affärer som erbjuder varor från den produktkategorin på nätet. Fördelen med att handla den vägen är att du sparar en hel del tid. Du beställer enkelt från hemmet eller kontoret. Leverans brukar ske inom ett par dagar. Det är en enkel köpprocess utan några större komplikationer. Nackdelen är den att du inte kan se själva varan om du beställer via Internet. Vill du gärna titta på skylten, ramen eller
infopelaren innan inköp är inte det speciellt smart att handla på nätet utan då behöver du kanske gå till en vanlig affär. Tänk på att digitala beställningar medför också en returrätt. Med andra ord kan du alltid skicka tillbaka varan ifall den inte passar.

Vet du vad du letar efter?
Om du vet exakt vad du behöver kan du bara gå in på din utvalda butik – digital eller vanlig och köpa eller beställa. Men har du svårt att veta vilken skylt eller vilken ram skulle passa dina önskemål och behov, då kan du enkelt kontakta kundtjänst och fråga. För att förklara ditt behov på ett bättre sätt ska du helst ha mått på varan du planerar att köpa in samt specifika önskemål ifall du har sådana när det kommer till pris eller utseende.

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …