Friday , August 12 2022

Francesca e Luigi – videopremiär för “Acting Like a B-star”

I fjol intervjuade vi Sveriges hetaste italo disco-duo, Francesca e Luigi, alias Jessica Brannefors och Martin Permer (läs gärna mer här).

De dekadenta göteborgarna är nu tillbaka med fyraspårsskivan Dirty Disco EP 1, där de kastar sig ut i Göteborgsnattens synder.
– Vi gjorde dessa låtar med oerhörd lätthet, lekfullhet och mörkt sinne, berättar de för Zero Magazine.

Francesca e Luigi satsar även stenhårt på den visuella biten.
– Vi älskar galna projekt. Nu gör vi en musikvideo var tredje vecka, själva…

Zero Magazine har fått äran att ha premiär för den mest aktuella i serien. Närmare bestämt den mycket underhållande videon “Acting Like a B-star”. Ni gör alldeles rätt i att titta på den ovan och lyssna på sköna Dirty Disco EP 1 nedan:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!