Saturday , April 20 2024

Sneaker Pimps – tillbaka med ny musik!

Sneaker Pimps, med multibegåvade Chris Corner i spetsen, har legat lågt de senaste tjugo åren.

Deras senaste album, Bloodsport, släpptes 2002 och sedan dess har Chris Corner haft fullt upp med sitt mörkt elektroniska projekt, IAMX, som gett oss fina skivor som Kiss and Swallow och The Alternative. 

Nu är dock ett nytt Sneaker Pimps-album på gång. Närmare bestämt Squaring the Circle, skrivet av Chris Corner och Liam Howe, som är planerat till hösten.  
It’s taken many years and many false starts to get Sneaker Pimps back in the game. Sometimes you need to back the fuck off and let the universe take control. I’m proud and relieved to say it is finally happening. We officially have new music, berättar Chris Corner. 

Blir det då lika bra som Splinter eller Becoming X? Aptitretaren ”Fighter” bådar i alla fall gott inför framtiden!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …