Saturday , August 20 2022

KNIGHT$ – “Boom Bang Boom!”

Mr. James Knights från Winchester, strax utanför London, fortsätter skämma bort oss med mängder med välgjord musik. 

Han har varit med i två upplagor av Boytronic, är frontman i den elektroniska poptrion Scarlet Soho, har varit ute på turné med Wolfsheim-sångaren Peter Heppner och har gjort covers på både Psyches ”Uncivilized” och Pet Shop Boys “Heart”. 

Ovanpå allt detta ger han ut soloskivor under namnet KNIGHT$.

Missa inte nya ”Boom Bang Boom!”, som inte bara erbjuder två vassa versioner och en rolig video, utan dessutom en Alexander Robotnick-remix på ”Alligator”. 

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Ras Bolding – elektropop och hologramshow på H.C. Andersen Festivals

Gillar du elektronisk pop, litteraturhistoria, sagor, datorgrafik och fantasifulla framföranden? Okej, då bör du verkligen …