SoftWave – “System Failure”

Danskarna är inte bara bra på fotboll och mustig øl. Nej, de har även spetskompetens inom elektronisk pop.

SoftWave är tillbaka med en ny singel, “System Failure”, som inte bara har en catchy melodi, utan även en genomtänkt text om hur människor blivit mer beroende av datorer än någonsin, vilket inte precis är en bra utveckling.

Hör låten och kolla på videon, som är inspelad i Tunnelfabrikken i Köpenhamn, här.

Vill ni förresten läsa mer om SoftWave (som enligt uppgift jobbar på en ny fullängdare), så bjuder Zero på en intervju här.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …