Monday , September 26 2022

Packa picknickkorgen med Kylie Minogues vin

Hon har sålt fler än 70 miljoner album. Bland hennes största hits hittar vi ”I Should Be So Lucky”, ”The Loco-Motion” och inte minst ”Can’t Get You Out of My Head”. Ovanpå detta är hon skådespelare och modell.

De flesta med samma meritlista skulle lägga sig på soffan och pilla navelludd. Men Kylie Minogue nöjer sig inte. Som den mångfacetterade kvinna hon är, letar hon ständigt efter nya kreativa utmaningar.

Kylie har därför gett sig i vinbranschen, som hon menar har en hel del gemensamt med popmusiken, eftersom både och handlar om att nå andra människor och bidra med något som gör dem på gott humör. “What feels familiar is the connection with people”, säger hon. 

Efter Blurs glass och Jarvis Cockers te känns Kylies vin som en välkommen smakfördjupning. Zero packar picknickkorgen och lyfter på glaset! Nu hoppas vi bara att Andrew Fletcher lanserar en banankaka snart, så att fikan får lite mer substans…

Nej, vi är inte sponsrade. Men om Kylie läser detta, så får hon gärna skicka över ett dussin pavor!

Mer information om Kylies smäktande drycker här.

Lyssna på hennes smäktande, elektroniska discopop här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Underskattade låtar som borde varit singlar

För bara ett dussin år sedan var världen en annorlunda plats. Vintrarna var kallare, somrarna var …