Packa picknickkorgen med Kylie Minogues vin

Hon har sålt fler än 70 miljoner album. Bland hennes största hits hittar vi ”I Should Be So Lucky”, ”The Loco-Motion” och inte minst ”Can’t Get You Out of My Head”. Ovanpå detta är hon skådespelare och modell.

De flesta med samma meritlista skulle lägga sig på soffan och pilla navelludd. Men Kylie Minogue nöjer sig inte. Som den mångfacetterade kvinna hon är, letar hon ständigt efter nya kreativa utmaningar.

Kylie har därför gett sig i vinbranschen, som hon menar har en hel del gemensamt med popmusiken, eftersom både och handlar om att nå andra människor och bidra med något som gör dem på gott humör. “What feels familiar is the connection with people”, säger hon. 

Efter Blurs glass och Jarvis Cockers te känns Kylies vin som en välkommen smakfördjupning. Zero packar picknickkorgen och lyfter på glaset! Nu hoppas vi bara att Andrew Fletcher lanserar en banankaka snart, så att fikan får lite mer substans…

Nej, vi är inte sponsrade. Men om Kylie läser detta, så får hon gärna skicka över ett dussin pavor!

Mer information om Kylies smäktande drycker här.

Lyssna på hennes smäktande, elektroniska discopop här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Zeros kuriosakabinett – märkliga skivor gjorda av ickemusiker 

Det gamla ordspråket ”skomakare, bliv vid din läst” antyder att man bör hålla sig till …