Monday , August 15 2022

Rein släpper ny video till “Reincarnated”

Ni har väl inte missat att Rein har släppt en ny video som summerar fjolårets Reincarnated? Kolla i så fall genast in den här:

Har ni ännu inte lyssnat på Reincarnated, så gör även det! En mäktig mix av EBM, industriell techno, electroclash, sprakande elektropop och sci fi-referenser väntar.

Zero Magazine intervjuade förresten Rein, alias Joanna Reinikainen, häromåret.
Läs mer om hennes tankar och filosofier här! 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!