Michael Hatscher – “Dance”

“Black is the backdrop on which the details we describe can be most cleanly observed.”

Med ett motto som detta är det inte speciellt förvånande att Michael Hatscher från Zürich skapar musik som drar åt det mörkare hållet. 

Inspirerad av storheter som Depeche Mode, Camouflage, Alphaville, Kraftwerk, Pet Shop Boys och svenska Covenant gör den högteknologiske schweizaren musik i gränslandet mellan futurepop och dark electro. 

Ni hör den nya singeln ”Dance” nedan och kan läsa mer på hans välgjorda hemsida.  

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …