Wednesday , April 17 2024
Spargris med pengar

Få mera tid och pengar över till musik

Vi är många land och rike runt som har svårt att få både tid och pengar att räcka till. Jobbet ska skötas och ungarna ska hämtas på dagis och skjutsas och hämtas igen på diverse aktiviteter. Emellan allt detta så ska man också ha tid till att göra matinköp, klippa gräsmattan och städa huset. Ja allt detta och mängder av andra faktorer kan göra att tiden helt enkelt inte räcker till och att en eller flera saker får stå tillbaka för andra saker.

Många gånger så kan det bli ens fritidsintressen som får stå tillbaka och att man inte kan utföra dessa så ofta som man egentligen hade önskat. Att sätta sig ner och komponera musik eller att spela med bandet kanske helt enkelt inte händer så ofta som man vill.

När det gäller den ekonomiska biten så ser den ofta ut på liknande sätt.  Allt från barnens aktiviteter, restaurangbesök till ny musikutrustning kostar pengar som man långt ifrån alla gånger har råd med. Som alltid så är det flera faktorer som spelar med i bilden när det gäller ekonomin och där vi alla har olika förutsättningar.

Vad som däremot är väldigt vanligt hos både privatpersoner och hos många familjer, är att man enskilt eller tillsammans har flera lån hos flera olika aktörer. Kostnader för höga räntor och aviavgifter kan många gånger vara en orsak till att en budget inte alls går ihop.

En stor besparingsmöjlighet kan här vara att kontakta en bra låneförmedlare som Axo Finans för att se över möjligheten för att samla sina dyra lån. Att samla lån kan göra att man enskilt eller som familj kan spara många tusenlappar varje år.

Många fördelar med att samla lån genom låneförmedlare
Att lösa dyra lån genom en låneförmedlare ger dig många fördelar. Den viktigaste fördelen är såklart att du sparar pengar genom att ha ett enda stort lån till lägre ränta istället för att ha många mindre lån till höga räntor. Den administrativa kostnaden tillkommer enbart på ett lån istället för på flera, vilket också är en bra fördel.

Med en låneförmedlare så kan det även många gånger vara enklare att få samla lån än genom en bank då banken vanligtvis kräver en riktigt god och stabil kreditvärdighet av dig. Ytterligare starka fördelar är att enbart en enda kreditupplysning tas samtidigt som du kan få flera olika erbjudanden om lån att ta ställning till.

Genom att man kan få flera olika erbjudanden om lån så kan man även enkelt välja det lån som har lägst effektiv räntekostnad tillsammans med övriga förmånliga lånevillkor.

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

En Ipad och två Iphones på ett bord.

Surfplattor och Smartphones – För och Nackdelar för Online Casinospel

I en digital värld full av valmöjligheter kan det kännas svårt att fatta rätt beslut. …