Friday , August 19 2022

Tobias Bernstrup – ”Stranger”

2021 är inlett och mycket bra musik utlovas under det nya året! 

Bland annat kommer den svenske kulturarbetaren och synthesizervirtuosen Tobias Bernstrup att släppa ett nytt album framåt våren. 

Ett smakprov erbjuds redan nu i form av mysigt retroelektroniskt blippande ”Stranger”, som ni hör här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Tobias Bernstrup – tillbaka med singeln “Private Eye”

Tobias Bernstrup är sedan många år tillbaka känd som en Sveriges mest intressanta multikonstnärer. Bland …