Wednesday , April 17 2024
E-sport

Hur populärt är e-sport i Sverige egentligen?

Sverige har länge haft ett försprång när det gäller e-sport, vi ligger i framkanten. Vad det beror på är svårt att säga. Kanske är det för att vi känner oss extra tursamma i spel?

Det är inte längre någon tvekan om att många väljer att spendera tid och pengar på e-Sports. Vissa gör karriär av det och förvaltar stora summor. För er som är nya så är Esports (även känt som elektronisk sport eller e-sport) en form av tävling som använder videospel. Esports har ofta formen av organiserade videospelstävlingar för flera spelare, särskilt mellan professionella spelare, individuellt eller som lag. I Sverige har vi många sidor inom branschen, men alla operatörer inte lika pålitliga. Det finns e-sporsoperatörer som är licensierade i Sverige och sådana som är internationella. Oavsett vilken du väljer ska du överväga att läsa om sidan och se till att du lägger pengar på en säker portal. Bland de pålitliga nätoperatörerna finner vi bland annat Nordickod De är verkligen Sveriges bästa portal för att man ska säkra en säker operatör när man bettar.

Sidor som erbjuder bra bonusar för e-sporter
För de som vill maxa satsningen på favoritlagen finns lite hjälp och verktyg på traven, förutom den egna erfarenheten det vill säga. Om man är uppmärksam på nätet och söker runt finner man en del goda bonusar som man kan ta del av när man satsar på sitt favoritlag. En av de bästa hemsidorna för just detta och som man bör bokmärka i sin webbläsare är bonuskod-sport.se som brukar dela ut riktigt goda bra bonusar. Använder man dessa bonuskoderna när man satsar på de valda spelarna eller lagen får man ut det mesta när det blir vinst.

E-sport är en seriös bransch i Sverige
Sverige har idag ungefär lika många organiserade e-sportare som vanliga handbolls- eller hockeyspelare enligt det Svenska e-sport förbundet. Hos de kan man även bli medlem samt ta del av nyttig information i samband med tävlingar, så som regler, lagar med mera. Eftersom vi länge varit i framkant med e-sport, är det väldigt bra att det finns ett förbund som representerar de tävlande, eller spelarna om man får kalla de för det.

Spelberoende vs. spelglädje
Oavsett om du är ny i branschen, eller varit med ett tag så måste du även ta en fundering kring de viktiga faktorerna inom e-sport. Som med allt annat i livet ska man även här ta till måtta. Ingen kan missa den hysteri som man ser de senaste åren kring e-sport. Men man har även läst mycket om faktorerna spelberoende och spelglädje. Detta är en debatt som troligen aldrig tar slut. Dock hindrar denna debatt inte oss från att spela, med måtta. Kör på, men ha alltid i åtanke att glädjen kan leda till ett beroende. Se därför till att stoppa dig själv, när du känner att det blivit lite för mycket. Nu när vi tagit upp denna superviktiga aspekten, kan vi börja spela. Vi har tidigare delat en artikel om de bästa bettingsidorna är som ni kan läsa hos oss

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

En Ipad och två Iphones på ett bord.

Surfplattor och Smartphones – För och Nackdelar för Online Casinospel

I en digital värld full av valmöjligheter kan det kännas svårt att fatta rätt beslut. …