Vilken är egentligen den bästa esport bettingsidan?

Med så många sidor för oddsbetting är det inte alltid enkelt att avgöra vilken som egentligen är den bästa esport bettingsidan. Om du vill börja med betting för spel som CSGO bör du däremot välja en bra sajt. En bra sida kommer att erbjuda bättre odds och mer säkerhet, vilket blir avgörande för den som vill ha en bra upplevelse.

Faktorer som avgör om en sida är värd att spela hos
Den bästa esport bettingsidan ska ha höga betyg från användarna. Detta brukar oftast avgöras genom att sidan har bra betalningsmetoder lämpade för svenska spelare, förmånliga odds och hög säkerhet. Något som ofta leder till höga betyg är också lukrativa och generösa erbjudanden.

Ett bra erbjudande på svenska bettingsajter brukar innebära att sidan har någon form av välkomsterbjudande för den som blir medlem på sajten. Detta ger dig en bättre och mer förmånlig start. Med erbjudandet kan du börja spela med husets pengar, vilket blir perfekt för den som exempelvis inte kan mycket om betting.

Betway kommer med höga betyg
En sida som har väldigt höga betyg är just Betway, dessa blir också därför en kandidat till bästa esport bettingsidan. Sajten har funnits med ganska länge och erbjuder högkvalitativa insatsmöjligheter för spelare i Sverige. Sajten erbjuder mycket och Betway CSGO är utmärkt. Sajten har en svensk spellicens vilket gör det tryggt och säkert att spela på den, då företaget följer de strikta kraven som kommer med licensen.

I deras utbud kan du satsa på de matcher, turneringar och spelare i CSGO som du själv gillar. Goda insatsalternativ finns även och du kan satsa på den totala poängställningen, slutresultat och dylikt. Det finns alltså mycket variation här för den som är ute efter lite variation.

Slutsats om att hitta den bästa esport bettingsidan
Innan du böjar spela på en sida är det som sagt viktigt att du hittar en som passar dig. För just CSGO betting är det relativt enkelt då spelet finns hos de större plattformarna. Det finns gott om svenska spelsajter som idag erbjuder odds för det här spelet och kan erbjuda en säker och rolig spelupplevelse.

Om du vill kolla in Betway så tar det bara någon minut att skapa ett konto hos dem och du kan även vad mer som erbjuds i deras utbud utöver betting på CSGO, det finns något för alla hos dem.

Denna artikel är skriven i samarbete med partner

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …