Thermostatic

Thermostatic är tillbaka med ny musik

Plötsligt, utan någon egentlig förvarning eller förklaring, släpper Thermostatic en ny singel.

För några veckor sedan började kryptiska bilder dyka upp på bandets konton i sociala medier. Till en början endast en svart kub, som fick många att tro att det var en ny remix av deras “The Box” från 2007. Steg för steg försvann delar i kuben och omslaget till “High” ger en illusion av ett rött hjärta när delar av det svarta skalet plockats bort.

Den suggestiva electronica-balladen “High” tar soundet vidare från den senaste releasen, “Animal” som släpptes för drygt fem år sedan.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”

Stockholmsbaserade duon Unify Separate är tillbaka med nya singeln “City of Light”, ett skimrande och …