Thursday , April 18 2024

Livestreamad Culture Club-show från Royal Albert Hall

“Do You Really Want to Hurt Me?”, ”I’ll Tumble 4 Ya”, ”Karma Chameleon”, “It’s a Miracle”, “Love is Love”, ”Move Away”, “Time (Clock of the Heart)” och “I Just Wanna Be Loved”. 

Det saknas inte härliga låtar med Culture Club. Däremot var det ett tag sedan vi hörde Boy George – en av åttiotalets främsta röster – i gammal god stil.

Den 22 november bjuds det dock på tillfälle. Då ställer sig nämligen Culture Club på scenen i Londons Royal Albert Hall för en livestreamad show, där de utlovar alla sina största hits plus utvalda publikfavoriter.

“Everyone is searching for new ways to connect, and music is our satellite”, säger Boy George och fortsätter ”living in such challenging times, we hope we can bring you optimism and hope through our music”. 

Läs mer och införskaffa digitala biljetter här!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!