Friday , August 19 2022

Livestreamad Culture Club-show från Royal Albert Hall

“Do You Really Want to Hurt Me?”, ”I’ll Tumble 4 Ya”, ”Karma Chameleon”, “It’s a Miracle”, “Love is Love”, ”Move Away”, “Time (Clock of the Heart)” och “I Just Wanna Be Loved”. 

Det saknas inte härliga låtar med Culture Club. Däremot var det ett tag sedan vi hörde Boy George – en av åttiotalets främsta röster – i gammal god stil.

Den 22 november bjuds det dock på tillfälle. Då ställer sig nämligen Culture Club på scenen i Londons Royal Albert Hall för en livestreamad show, där de utlovar alla sina största hits plus utvalda publikfavoriter.

“Everyone is searching for new ways to connect, and music is our satellite”, säger Boy George och fortsätter ”living in such challenging times, we hope we can bring you optimism and hope through our music”. 

Läs mer och införskaffa digitala biljetter här!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!