Thursday , April 18 2024

Ny singel från Malmötrion Abu Nein

Den Malmöbaserade elektroniska trion Abu Nein består av Dennis Lood (Abu Aljahim), Erica Li Lundqvist (Abu Iblis) och Anders Nordensson (Abu Jinn). Nya singel “Wound” berör arvsynden och den skuld som kvinnan bär med sig genom livet och som binder henne till hennes förflutna.  Den handlar om makt och motstånd mot den etiska dualism som bestämmer vad som är gott och ont, rätt och fel, mörkt och ljust.

Låten är tagen från kommande debutalbumet Secular Psalms som släpps den 13/11.

Se dem ikväll, lördag 19.00 via livestream från Kalabalik: Se den här >>

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …