Saturday , September 26 2020
The Legends

Idag släpps The Legends nya album

The Legends släpper idag sitt självbetitlade sjunde album. Medverkar gör bl a Tan Cologne, Vilma Flood, Club 8 och Pernilla Andersson.

The Legends är ett soloprojekt från Johan Angergård (Pallers, Acid House Kings, Djustin, Club 8, Eternal Death) som startades 2002 och slog igenom på smal front med albumet Up Against the Legends året efter.

Lyssna här >> Spotify

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Hat Check Girl - Kiss Me Quick

Hat Check Girl – Kiss Me Quick

Kiss Me Quick är Annie Gallups och Peter Gallways 8:e album tillsammans under bandnamnet Hat …